Heerlijk eten & drinken bij Het Posthuis
Naast de kerk in het gezellige Brabantse dorpje Beugen vindt u het Posthuis. Op het eerste gezicht lijkt het op een typische Brabantse horecagelegenheid, maar achter de prachtige serre vindt u meer dan dat. Maak kennis met de smaak van Brabant.

Bij ons kunt u heerlijk lunchen , dineren, gezellig borrelen in ons cafe, darten, biljarten, feesten in onze zaal, genieten van de zon op ons terras. Onze eetkamer en tuinkamer zijn heel geschikt voor familie diners en feestjes. De ruimten zijn ook geschikt voor vergaderingen en workshops.

Onze menukaarten
Feesten, trouwerijen, arrangementen: de grote zaal van het Posthuis ademt sfeer en biedt plaats aan 120 gasten. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor zakelijke presentaties, workshops en conferenties. Daarnaast beschikken we over een tweede zaaltje voor groepen tot 24 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

Catering van Het Posthuis
Wij verzorgen de catering vanaf 6 personen voor particulieren en bedrijven. Een compleet verzorgde catering is mogelijk inclusief koffie, drank , personeel en aankleding. Onze cateringen zijn maatwerk. Graag bespreken wij al uw wensen en maken wij een passende catering.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Het Posthuis of heeft u een vraag over onze arrangementen? Neem gerust contact met ons op via 0485-361909 of loop een keertje binnen.

Het Posthuis
André Peters & Team
Kerkplein 1
5835AT Beugen

 

Reserveren?
online of telefonisch
0485-361909

 

Arrangementen
Vergaderen
Feesten